Για την επαναλειτουργία των μεταλλείων δεσμεύτηκε ο Μεϊμαράκης

Να ξαναλειτουργήσει όπως πρέπει η επένδυση Χρυσού στις Σκουριές της Χαλκιδικής, μόλις γίνει κυβέρνηση η ΝΔ, δεσμεύτηκε ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε αντιπροσωπεία μεταλλωρύχων που τον επισκέφθηκαν στη Θεσσαλονίκη και τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τους είπε ότι αν δεν ήταν προεκλογική περίοδος θα τους επισκέπτονταν ο ίδιος στα μεταλλεία και σημείωσε:

«Θέλω, χωρίς να το εκμεταλλεύομαι πολιτικά, να σας δώσω τη γενική μας κατεύθυνση. Είμαστε υπέρ των επενδύσεων. Και να σας πω ότι για τη συγκεκριμένη επένδυση, εμείς θέλουμε να προχωρήσει, θέλουμε να ξεκινήσει. Πολύ περισσότερο αφού υπάρχουν και οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. Θεωρούμε αδιανόητο να διώξουμε άλλη μια επένδυση από την Ελλάδα, η οποία φέρνει τόσες θέσεις εργασίας. Όλοι μιλάνε για δουλειές, όλοι λένε ότι η ανεργία είναι πολύ υψηλή και ότι ο μόνος τρόπος για να μειωθεί είναι οι επενδύσεις. Και όλοι αυτοί που μιλάνε υπέρ του ανέργου, διώχνουν τις επενδύσεις και αυξάνουν την ανεργία».

«Αυτό, δυστυχώς, είναι ένα γεγονός το οποίο το ζείτε και εσείς πολύ περισσότερο από τον οποιοδήποτε άλλο Έλληνα. Θέλω, λοιπόν, να εκπέμψω το μήνυμα -και σε εσάς και προς όλους- ότι δεν είναι προεκλογική εξαγγελία -γιατί το λέμε χρόνια ότι πιστεύουμε στις επενδύσεις- ότι μόλις γίνουμε κυβέρνηση θα ξαναλειτουργήσει όπως πρέπει η επένδυση για να φέρει θέσεις εργασίας. Είναι “πιστεύω” μας. Είναι δέσμευσή μας. Και για αυτό ακριβώς σας λέω ότι αυτή η δέσμευση θα υλοποιηθεί μετά τις 20 Σεπτεμβρίου», υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης:

Μεϊμαράκης: Η εκπαίδευση είναι για εμάς η πιο μεγάλη επένδυση

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ