Για συναντήσεις με βουλευτή της ΝΔ μιλά ο Παππάς

Για συναντήσεις με βουλευτή της ΝΔ μιλά ο Παππάς 

 

Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς ισχυρίζεται ότι είχε συναντήσεις με τον πρώην υφυπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τσιάρα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Λώρα Ιωάννου, στον Real Fm, 97.8, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε επιστολή του αναφέρεται σε δύο πολύωρες συναντήσεις που είχε με τον κ. Τσιάρα .

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι συνάντησε δύο φορές τον Κωνσταντίνο Τσιάρα, μία στο υπουργείο Εξωτερικών και μία στο ιατρείο του. Μεταξύ άλλων ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής ισχυρίζεται ότι ο κ. Τσιάρας άσκησε κριτική στην κυβερνητική πολιτική και εναντιώθηκε στην είσοδο του Ευάγγελου Βενιζέλου στην κυβέρνηση.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Τσιάρας, σύμφωνα με τον Real Fm, σε συζήτηση που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη βουλή, φέρεται να επιβεβαίωσε σε έναν από αυτούς την συνάντηση που είχε με τον Χρήστο Παππά στο υπουργείο Εξωτερικών. Σε άλλον κοινοβουλευτικό συντάκτη φέρεται να επιβεβαίωσε την συνάντηση στο ιατρείο του, που, όπως τόνισε, έγινε παρουσία πολλών ατόμων.

Ο κ. Τσιάρας ανέφερε ότι ο Χρήστος Παππάς βρέθηκε στο ιατρείο του καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας ενώ ερωτηθείς για το περιεχόμενο της συζήτησης, απάντησε: «Τι να προσπαθήσω να αποδείξω, ότι δεν είμαι ελέφαντας;».  

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ