Γεροβασίλη σε Κασσελάκη: Αν ανακαλέσεις το «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» σταματώ εδώ

«Αν ανακαλέσεις το «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» σταματώ εδώ.  Αλλιώς εγώ ποτέ δεν θα παραβιάσω το καταστατικό του κόμματος, είπε η Όλγα Γεροβασίλη, σημειώνοντας πως στην αριστερά λευκές επιταγές δεν υπάρχουν.

«Αγαπητέ Στέφανε, στην εναρκτήρια ομιλία σου είπες ‘βρείτε μου αντίπαλο και πάμε’. Εάν το ανακαλέσεις σταματάμε εδώ. Αλλιώς εγώ δεν θα παραβιάσω ποτέ το καταστατικό του κόμματος. Περιμένω», είπε η Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στο συνέδριο.

«Στην αριστερά λευκές επιταγές δεν υπάρχουν. Όποιος νόμιζε ότι μπορεί να το έχει αυτό, κάτι δεν καταλαβαίνει. Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που πέταξες, εσύ το πέταξες», πρόσθεσε. Εν συνεχεία, σχολίασε: «Τώρα αν θες εκλογές σε 10 μέρες αντιλαμβάνεσαι τι έχεις πει, ε καν’ τις μόνος σου να δεις τι θα πάρεις. Μένω σε αυτό που είπα».

Επιτέλους να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι δεν είστε σκάκι, είπε ανεβαίνοντας για δευτερόλεπτα στο βήμα ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Όλγα αν αποσύρεις την υποψηφιότητά σου δεν έχω ανάγκη να πάω σε εκλογές» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το Συνέδριο είναι κυρίαρχο όργανο, δεν έβαλα εγώ την πρόταση για εκλογές είπε ακόμα η κ. Γεροβασίλη «σε δέκα μέρες, χωρίς διασφαλίσεις και εγγυήσεις, είναι αστείο να ζητάς εκλογές. Γι’ αυτό είπα, αν θες κάνε μόνος σου εκλογές».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ