Γεροβασίλη: Δεν αποκλείω πρόσωπα εκτός του ΣΥΡΙΖΑ σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό

Στο ενδεχόμενο διεύρυνσης του κυβερνητικού σχήματος αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Alpha 98.9 η κ. Γεροβασίλη ερωτηθείσα για αυτό το ενδεχόμενο επεσήμανε: «Να δούμε αν υπάρχουν άλλες πολιτικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε ένα κυβερνητικό σχήμα. Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν.»

Πρόσθεσε ωστόσο ότι «δεν μπορώ να αποκλείσω ένα κυβερνητικό σχήμα, σε ένα ενδεχόμενο ανασχηματισμό, να έχει ανθρώπους στα υπουργεία πέραν των γνωστών ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ» .

Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι «όποτε ο πρωθυπουργός κρίνει ότι θα περάσει ανασχηματισμό, φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και πρόσωπα που δεν θα είναι του στενού περιβάλλοντος. Κάτι τέτοιο είναι και υγιές.»

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στη χώρα μας πολιτικές δυνάμεις που μπορούν να στηρίξουν πολιτική εξόδου της χώρας από τα προβλήματα» πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στη διαπραγμάτευση η κ. Γεροβασίλη είπε ότι «τα δύσκολα τελείωσαν», ενώ προέβλεψε ότι το κλίμα θα αλλάξει μετά από το δεύτερο εξάμηνο και μετά. 

Διαβάστε επίσης:

Δραγασάκης: Ίσως να έχουμε συμφωνία καλύτερη από αυτή που περιμένουμε – ΒΙΝΤΕΟ

Οργή του Τσακαλώτου για δημοσιεύματα σχετικά με το πόθεν έσχες του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ