Γεραπετρίτης: Τι θα ισχύσει με τα SMS και τις εξόδους – BINTEO

«Στην περίπτωση που θα έχουμε το άνοιγμα των καταστημάτων είναι προφανές ότι θα αναμορφωθεί και το σύστημα για τον περιορισμό της κίνησης με το SMS και τα πιστοποιητικά. Είναι αυτονόητο ότι αφού θα έχουμε το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς δεν θα υπάρχουν πλέον οι αναγκαίοι περιορισμοί στην κίνηση», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης ξεκαθαρίζοντας, βέβαια, ότι περιορισμοί στον συγχρωτισμό θα εξακολουθούν να υπάρχουν.

O υπουργός Επικρατείας έδωσε και λεπτομέρειες για τη λειτουργία των καταστημάτων: «Στα καταστήματα θα περιέρχονται οι πελάτες με πολύ συγκεκριμένο ρυθμό, θα υπάρχουν μέτρα ατομικής υγιεινής, θα υπάρχει ανώτατος αριθμός ανθρώπων που θα προσέρχονται».

Για τους ηλικιωμένους ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι θα γίνουν μεν αυστηρές συστάσεις, δεν θα εξαιρεθούν όμως από την άρση των απαγορεύσεων.

«Δεν αισθάνομαι ότι θα πρέπει να υπάρξουν καταναγκασμοί για τις μεγαλύτερες ηλικίες», επισήμανε και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να υποπέσουμε σε μιας μορφής ηλικιακού ρατσισμού. Εκείνο το οποίο συμβαίνει είναι ότι θα υπάρξουν πολύ αυστηρές συστάσεις στις ευάλωτες κατηγορίες».

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ