Γεωργιάδης για Πολάκη: «Χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα δεν θα τον ήξερε η μάνα του»

Θέση στις αιχμές που άφησε ο Παύλος Πολάκης για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα πήρε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε ότι τον Παύλο Πολάκη «χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα δεν θα τον ήξερε η μάνα του κατά κυριολεξία». «Τον μάζεψε από το πολιτικό περιθώριο (στις εκλογές του 2012 υποστήριζε το ΕΠΑΜ του κ. Καζάκη) και όχι μόνον τον έκανε βουλευτή, αλλά σε έκπληξη όλων και Αναπληρωτή Υπουργό», ανέφερε σε ανάρτηση στο Χ ο υπουργός Υγείας.

Και πρόσθεσε: «Στην συνέχεια κάθε φορά που άνοιγε το στόμα του και προκαλούσε τεράστια ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ, η ασπίδα του Πολάκη ήταν πάντα ο Τσίπρας, καθώς δεν είχε και μεγάλες άλλες συμπάθειες σε ένα κόμμα που μόλις είχε έρθει. Όλοι θα θυμάστε ότι και στις διακοπές του στην Κρήτη, προτίμησε να προβάλει τον Πολάκη παρά τον Ξανθό τότε ο Τσίπρας».

Στη συνέχεια σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν εκείνος που γλίτωσε τον Παύλο Πολάκη από την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Ακόμη και στο τέλος πριν τις Εκλογές του 2023, όταν έφτασε ένα βήμα πριν την διαγραφή του, που αν είχε συμβεί τώρα δεν θα ήταν καν βουλευτής, ο ίδιος ο Τσίπρας -ποιος ξέρει γιατί “μωραίνει Κύριος…”- του την χάρισε. Και πώς τα επιστρέφει όλα αυτά στον Τσίπρα ο Πολάκης; Με Αχαριστία!», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είναι ο Πολάκης αυτός που σήμερα βγαίνει και εκθέτει τον Τσίπρα, ο πιο ευνοημένος του….Αλέξη μου όλα εδώ πληρώνονται τελικά να θυμάσαι…», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ