Γεωργιάδης: «Ας πάτε κ. Ανδρουλάκη σε καμία εκκλησία αυτές τις Άγιες μέρες μήπως σας φωτίσει ο Θεός να γίνετε πιο ειλικρινής» – Η απάντηση στο ΠΑΣΟΚ

Απάντηση έδωσε με νέα ανάρτησή του στο «X» ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο με ανακοίνωσή του τόνιζε ότι «η δειλία πάει …χέρι-χέρι με την τζάμπα μαγκιά».

Μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας αναφέρει ότι «ενημερώνω τον Νίκο Ανδρουλάκη ότι έως την Τρίτη του Πάσχα να χαλαρώσει, τώρα πάμε να ξεκουραστούμε και να προσευχηθούμε να συγχωρεθούν οι αμαρτίες μας».

Ο κ. Γεωργιάδης παραδέχεται ότι «έχω ανταποκριθεί και θα εξακολουθήσω να το κάνω, σε πολλά αιτήματα και συναδέλφων του ΠΑΣΟΚ, νόμιμα, διότι εγώ δεν κάνω παράνομα πράγματα. Είναι μέρος της δουλειάς μου».

Καταλήγει στο ότι «ας  πάτε κύριε Ανδρουλάκη σε καμία Εκκλησία και εσείς να προσευχηθείτε τούτες τις Άγιες μέρες μήπως σας φωτίσει ο Θεός να γίνετε πιο ειλικρινής, διότι αν μάθατε από μένα σήμερα, το 2026, ότι όλοι οι βουλευτές κάνουμε και τέτοια, τότε κάτι δεν πάει καλά με σας».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Ενημερώνω τον Νίκο Ανδρουλάκη, α) έως την Τρίτη του Πάσχα να χαλαρώσει, τώρα πάμε να ξεκουραστούμε και να προσευχηθούμε να συγχωρεθούν οι αμαρτίες μας. Η Πολιτική αντιπαράθεση σταματά ως τότε, ας μην δείχνει τόσο αγχωμένος που θα χάσει πάλι τις εκλογές, β)  εγώ έχω δεχθεί προσωπικά αιτήματα από πολλούς συναδέλφους βουλευτές, όχι ως κόμμα για να μου ζητάει το ΠΑΣΟΚ να τα δημοσιοποιήσω.

Ναι λοιπόν έχω ανταποκριθεί και θα εξακολουθήσω να το κάνω, σε πολλά αιτήματα και συναδέλφων του ΠΑΣΟΚ, νόμιμα, διότι εγώ δεν κάνω παράνομα πράγματα. Είναι μέρος της δουλειάς μου. Αν τώρα κάποιοι από αυτούς μου δώσουν την άδειά τους να τα δημοσιοποιήσω ή με προκαλέσουν στη Βουλή επιτιθέμενοι στους συναδέλφους της Νέας Δημοκρατίας για αυτές τις γελοίες κατηγορίες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, τότε ναι θα τα δημοσιοποιήσω. Όχι για να τους θίξω αλλά για να αναδείξω την υποκρισία την οποία δεν ανέχομαι. Οι βουλευτές μας δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από όσα κάνουμε όλοι μας καθημερινά και γι’ αυτό αυτός ο φάκελος είναι προσβολή στο Κοινοβούλιο και όλα τα κόμματα θα έπρεπε να έχουμε αντιδράσει ως προς αυτό. Τα υπόλοιπα από βδομάδα. Ας πάτε κύριε Ανδρουλάκη σε καμία Εκκλησία και εσείς να προσευχηθείτε τούτες τις Άγιες μέρες μήπως σας φωτίσει ο Θεός να γίνετε πιο ειλικρινής, διότι αν μάθατε από μένα σήμερα το 2026, ότι όλοι οι βουλευτές κάνουμε και τέτοια, τότε κάτι δεν πάει καλά με σας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK