Γεννηματά: Τον Ανδρέα Παπανδρέου δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανένας σας στο δαχτυλάκι του

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στη δευτερολογία της έκανε λόγο για ανησυχία και αμηχανία από πλευράς του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. “Αποφύγατε να απαντήσετε σε όλα τα ερωτήματα που σας έθεσα, κάνατε ότι περίπου δεν ακούσατε τίποτα από ότι είπα στην πρωτολογία μου” είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

“Περιοριστήκατε να προσπαθήσετε να μας ταυτήσετε με το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολύ μεγάλη η ανησυχία σας, είναι ολοφάνερο αυτό, από τη δυναμική του ΚΙΝΑΛ. Είπατε μια κουβέντα που είναι η μόνη με την οποία θα συμφωνήσω. Είπατε ότι το πρωτότυπο είναι πιο ισχυρό από το αντίγραφο και επικρατεί. Θα συμφωνήσω μαζί σας κ. Μητσοτάκη γιατί ο εκφραστής στη χώρα της προοδευτικής παράταξης, το πρωτότυπο είναι το ΚΙΝΑΛ. Είναι θέμα χρόνο να ξεπεράσουμε τις συκοφαντίες, την προβοκάτσια, όλη την προσπάθεια που συντονισμένα όλα τα τελευταία χρόνια επιχειρεί και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος μας” πρόσθεσε. “Είναι θέμα χρόνο να επικρατήσουμε ξανά” υπογράμμισε.

“Είστε μεταρρυθμιστές αλά καρτ, ανάλογα με τα συμφέροντά σας και ανάλογα με το τι θέλετε να παρουσιάσετε και ποιον τελικά θέλετε να εξυπηρετήσετε. Αυτή είναι η απάντησή μας” τόνισε.

“Κάνετε διάφορα αστειάκια με πρώην στελέχη μας και με τον Ανδρέα Παπανδρέου, που δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανένας σας στο δαχτυλάκι του. Και μας μιλάτε για τη δεκαετία του ’80, που έγιναν οι μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις και οι μεγαλύτερες τομές. Μπορεί να αλλάζουν οι συνθήκες αλλά οι αξίες και οι αρχές παραμένουν, για εμάς τουλάχιστον. Δεν ξέρω τι αλλάξατε στη ΝΔ αλλά εμείς τις αρχές και τις αξίες μας τις διατηρούμε αναλλοίωτες” συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ