Γεννηματά: Θα αντισταθούμε στο ξεπούλημα των Αστικών Συγκοινωνιών

Την Επισκευαστική Βάση της ΟΣΥ στον Ρέντη επισκέφθηκε σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενη από τους βουλευτές Γιάννη Μανιάτη και Εύη Χριστοφιλόπουλου, τον Εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Χρηστίδη, τον υπεύθυνο Μεταφορών και Δικτύων Λαμπρό Ρώσση, τον υπεύθυνο Συνδικαλιστικού Γιώργο Βασιλόπουλο και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Δημήτρη Καρύδη. Η κ. Γεννηματά συναντήθηκε με την Πρόεδρο Ζωή Γεωργίου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΣΥ  Γεώργιο Αναγνωστόπουλο.

Αμέσως μετά τη συνάντηση έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όπως το 1990 επί Μητσοτάκη έτσι και σήμερα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα αντισταθούμε στο ξεπούλημα των δημοσίων αστικών συγκοινωνιών σε ιδιώτες κερδοσκόπους.

Γιατί θέλουμε να διασφαλίσουμε για κάθε ελληνική οικογένεια μέσα στην κρίση, μετά από τόσες θυσίες, ποιοτικές υπηρεσίες, φτηνό εισιτήριο και σεβασμό στις ανάγκες της και θέλουμε επίσης να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων. Γι’ αυτό μέσα στο 2014 δουλέψαμε ένα πρόγραμμα εκσυγχρονισμού, συντονισμού, καταφέραμε να μειώσουμε τα ελλείμματα, να έχουμε λειτουργικό πλεόνασμα και να μειώσουμε το εισιτήριο για τους πολίτες.

Δυστυχώς, μετά από 1,5 χρόνο ΣΥΡΙΖΑ, τα ελλείμματα επέστρεψαν, η απαξίωση είναι φανερή στην καθημερινότητα του πολίτη, γιατί λιγότερα λεωφορεία κυκλοφορούν στους δρόμους, οι προσλήψεις που είχαν εγκριθεί από το 2014 δεν προχωρούν, δεν υπάρχουν ανταλλακτικά, οι εργαζόμενοι απαξιώνονται και όλα αυτά υπηρετούν ένα σχέδιο απαξίωσης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών που θα αποτελέσει  το άλλοθι για το ξεπούλημα τους.

Εμείς θα είμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης μαζί με τους εργαζόμενους αλλά και τους πολίτες, για να υπερασπιστούμε δημόσιες ποιοτικές αστικές συγκοινωνίες».

Διαβάστε επίσης:

Λεβέντης: Δεν αντέχει το Ελληνικό να βγάλει καλοκαίρι – ΒΙΝΤΕΟ

Μητσοτάκης: Θα συνεχίσω να ζητώ εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

Θεοδωράκης: Επιπλέον μέτρα φέρνει η μεγάλη καθυστέρηση της κυβέρνησης – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.