Γαϊτάνης και Λιβανός στον RealFm 97,8: Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης και ο βουλευτής της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός καταδίκασαν την εμπρηστική επίθεση στο κτίριο του Real Group στο Μαρούσι που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Μιλώντας στον RealFm 97,8 και την Κάτια Μακρή, ο κ. Σπήλιος Λιβανός τόνισε ότι «είμαστε εδώ για να καταδικάσουμε και με την παρουσία μας αυτή την εγκληματική, τρομοκρατική ενέργεια κατά της ελευθερίας του Τύπου, κατά της Δημοκρατίας, κατά των εργαζομένων και κατά της λογικής. Είμαι βέβαιος ότι η Αστυνομία θα κάνει σωστά τη δουλειά της, εύχομαι γρήγορα να συλληφθούν οι δράστες, να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Τέτοιες ενέργειες είναι προφανές ότι δεν ταιριάζουν στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και σε έναν σταθμό, ο οποίος ασκώντας κριτική προς όλες τις κατευθύνσεις, προσπαθεί να κάνει σωστά τη δουλειά της ενημέρωσης».

Από την πλευρά του ο κ. Τάσος Γαϊτάνης τόνισε ότι «προφανώς στη ΝΔ καταδικάζουμε πλήρως αυτή τη βάρβαρη και αποτρόπαιη επίθεση, κάθε τέτοια ενέργεια που βάλλει εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης,της ελευθεροτυπίας. Είναι ουσιαστικά μια ενέργεια κατά της Δημοκρατίας. Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία. Εμείς είμαστε σταθερά έναντι της τρομοκρατίας. Θέλω να εκφράσω τη συμπάθειά μου και τη συμπαράστασή μου στους εργαζομένους του σταθμού. Πριν από λίγο μίλησα με την συνάδελφό σας. Το καλό νέο είναι ότι δεν έπαθε κάτι. Ελπίζω ότι η Αστυνομία θα κάνει αυτό που πρέπει και οι δράστες της επίθεσης θα λογοδοτήσουν».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ