Φόρο στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ αντί για ΦΠΑ στην εκπαίδευση προτείνει ο Παπαχριστόπουλος

Την επιβολή έκτακτου φόρου στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ ως ισοδύναμο για τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση προτείνει  ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος. 

“Εγώ νομίζω ότι θα βρεθεί εκεί λύση για να μην σας πω ότι μπορεί να έχει ήδη βρεθεί. Δεν είναι μόνο τα ποτά, τα τσιγάρα και το βόειο κρέας είναι και ένα ποσοστό που πληρώνουν παρά πολλά συνεργεία αυτοκίνητων για το ΚΤΕΟ το ιδιωτικό, είναι και αλλά ισοδύναμα. Δεν ξέρω, ειλικρινά σας το λέω. Δουλεύω μονός μου, δεν ξέρω τίποτα, ούτε υπονοούμενα αφήνω. Αλλά λέω ότι τη στιγμή που είναι η προμήθεια του κράτους από τους ανθρώπους που βλέπουν χιλιάδες για να μην πω εκατομμύρια μηχανάκια και  αυτοκίνητα στα ΚΤΕΟ είναι πολύ μικρή, μπορεί εκεί κάτι να γίνει. Όχι για τους πολίτες, γιατί οι πολίτες πληρώνουν, μιλάω για τους ανθρώπους που έχουν τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ. Είναι μια σκέψη, δεν έχω καμία πληροφόρηση…”είπε μιλώντας στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά. 

Ο κ. Παπαχριστόπουλος τόνισε ότι η επιβάρυνση θα πέσει αποκλειστικά στους ιδιοκτήτες ΚΤΕΟ και όχι στους ιδιοκτήτες ΙΧ, ενώ ξεκαθάρισε πως πρόκειται για προσωπική του σκέψη. “Το λέω σαν δική μου …είμαι από αυτούς που τρέχουν,  το ψάχνω, ακούω τους πολίτες καθημερινά. Το 23% το θεωρώ λάθος. Δεν το συζητάω, προσχωρώ στην άποψη της κας Γεροβασίλη και νομίζω καλό θα κάνουν να μην φλυαρούν πολύ. Υπάρχει κυβερνητικός εκπρόσωπος που εκφράζει την κυβέρνηση, αυτός πρέπει να μιλάει, οι άλλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί”  

Διαβάστε επίσης

Νέο «αγκάθι» στη διαπραγμάτευση τα φαρμακεία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ