Ευμορφίδης: Θα ήθελα να δω Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ανδρουλάκη να αγκαλιάζονται και να λένε «σε αγαπάω, ρε φίλε»

Τόσο στον κόσμο των επιχειρήσεων, όσο, πλέον, και σε εκείνον της πολιτικής, ο Παύλος (Πώλ) Ευμορφίδης δεν θεωρείται πρότυπο συμβατικότητας. Το κόμμα “Ευ Κίνησις” συμμετέχει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

Ο ιδρυτής της Coco-mat και της Μπλε Κέδρος, δεν κατέχει καν τη θέση του επικεφαλής στην «Ευ Κίνησις», της πολιτικής πλατφόρμας στην ίδρυση της οποίας συμμετείχε και με την οποία κατέρχεται στις επικείμενες εκλογές, (Α’ Αθηνών) καθώς πρόεδρος της είναι ο «συνοδοιπόρος» του, εκπαιδευτικός, Λεωνίδας Καραΐσκος.

Έτσι, όταν ερωτάται τι πρεσβεύει το «Ευ», δηλώνει ότι «είναι δυο γράμματα που σαν πρόθεμα προδιαγράφουν το καλό της λέξης που έπεται»…. Προς τα πού να πάω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι η κίνηση λέγεται “Ευ”, δηλαδή, ότι ήρθα εδώ για το καλό. Θέλω να κάνω το καλό».

Ωστόσο, στην ερώτηση εάν αυτό το «καλό» θα μπορούσε να επιτευχθεί διαμέσου της ένταξής του σε κάποιον από τους υφιστάμενους πολιτικούς σχηματισμούς απαντά αρνητικά, καθώς «δεν αγκαλιάζονται τα κόμματα, δεν λένε το καλό του άλλου». Έτσι, δηλώνει σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι θα ήθελε να δει «μία ημέρα τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη και τον Ανδρουλάκη να αγκαλιάζονται και να λένε, σε αγαπάω, ρε φίλε!». Προσθέτει, δε, ότι τους έχει καλέσει να συμμετάσχουν, αυτήν την Κυριακή, σε εκδήλωση που διοργανώνεται στον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των ναρκωτικών, όπου θα υπάρξει αθλητικός διαγωνισμός με χρηματικό έπαθλο 31.000 ευρώ στο παιδί που θα κάνει τις περισσότερες κάμψεις, στο “άθλημα των φτωχών”, όπως το χαρακτηρίζει.

Στο πλαίσιο της ίδιας συζήτησης, δε, περί των υφιστάμενων πολιτικών κομμάτων, δηλώνει πρόθυμος να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας «με όλα τα κόμματα», καθώς «όλη η Ευρώπη αυτή τη στιγμή έχει κυβερνήσεις συμμαχίας». Όπως λέει: «θα ψάξω να βρω ποια σημεία μας κάνουν να έχουμε σύμπλευση. Δεν θα ψάξω να βρω τις διαφωνίες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ