Έσπασε το πρωτόκολλο ο Γάλλος Πρόεδρος: Βόλτα-έκπληξη του ζεύγους Μακρόν στην Ερμού

Έκπληκτοι εκατοντάδες πολίτες είδαν στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα το ζεύγος Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν να κάνουν βόλτα στην Ερμού, τον πιο εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας.

Αδιαφορώντας για το πρωτόκολλο, αλλά και το επίσημο πρόγραμμα, το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας φεύγοντας από το Γαλλικό Ινστιτούτο της οδού Σίνα, αντί να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο, προτίμησε να κατέβει για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Ξεκίνησαν από το Σύνταγμα όπου όταν έγινα αντιληπτοί από τους Αθηναίους έγινε χαμός.

Χειραψίες, selfies, φωτογραφίες και πονοκέφαλος για τους άνδρες ασφαλείας του Προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας.

Αντίθετα ο Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του δεν έδειξαν να ανησυχούν καθόλου, σταματούσαν κάθε τόσο, μιλούσαν με τους Αθηναίους, τραβούσαν selfie και έδειχναν να το διασκεδάζουν πολύ.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα το Προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας θα αναχωρούσαν στις 16:00 από την Αθήνα αλλά λίγο πριν τις 17:00 βρίσκονταν ακόμη στην Ερμού και έκαναν βόλτες.

Μάλιστα, η Μπριζίτ Μακρόν σταμάτησε σε ένα από το πιο ιστορικά και εμβληματικά καταστήματα της Ερμού, χάζεψε τη βιτρίνα του πολλή ώρα και στη συνέχεια μαζί με τον σύζυγό της φωτογραφήθηκαν με τον ιδιοκτήτη του, έναν από τους πλέον παλαιούς εν ζωή εμπόρους της Αθήνας.

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ