Έσκισαν με ξυράφι τις κουκούλες δύο αυτοκινήτων του Αργύρη Ντινόπουλου – ΦΩΤΟ

Σοβαρές ζημίες σε δυο αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος, προκάλεσαν άγνωστοι το βράδυ της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, έσκισαν με ξυράφι τις κουκούλες οροφής και από τα δύο οχήματα, έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.  Τα δυο αυτοκίνητα, ένα μοντέλο του 2004 και για ένα του 1994, παρκάρονται, όπως ανέφερε ο κ. Ντινόπουλος, εδώ και πολλά χρόνια στον ίδιο κεντρικό δρόμο των Βριλησσίων. Οι άγνωστοι έδρασαν στο χρονικό διάστημα της νυχτερινής απαγόρευσης της κυκλοφορίας και ο Αργύρης Ντινόπουλος έκανε λόγο για «τραμπουκισμούς» ορισμένων που ενοχλούνται από την δημοσιογραφική και πολιτική παρουσία του.

Έρευνες διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων στο οποίο ο πρώην υπουργός κατέθεσε αμέσως μήνυση κατά αγνώστων. Όπως αναφέρει στην μήνυσή του ο Αργύρης Ντινόπουλος την Δευτέρα (14/12) δεν βγήκε από το σπίτι μέχρι το απόγευμα στις 18.00 όταν αναχώρησε για το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο παρουσιάζει τις εκπομπές του. Τότε διαπίστωσε την ζημιά, επικοινώνησε με την διοικητή του αστυνομικού τμήματος Βριλησσίων και αμέσως μετά το τέλος της τηλεοπτικής εκπομπής κατέθεσε μήνυση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα vrilissiapress.gr, ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί πριν από περίπου 10 μέρες, αλλά με ζημιές μικρότερης έκτασης στα αυτοκίνητα. Τότε είχαν σκίσει τις κουκούλες των δύο αυτοκινήτων στο πλάι. Ο Αργύρης Ντινόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Η ενόχληση ορισμένων για την πολιτική, δημοσιογραφική και αυτοδιοικητική δράση μου τους οδηγεί σε βάρβαρες ενέργειες που βεβαίως ουδόλως με φοβίζουν. Έχω εμπιστοσύνη προς τις αστυνομικές αρχές που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης”

Πηγή ΦΩΤΟ:vrilissiapress.gr

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ, vrilissiapress.gr,

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ