Έρευνα σοκ:Κόβουν από το ψωμί και το γάλα

Διαχύτη είναι η απογοήτευση και η ανασφάλεια των Ελλήνων, όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για την εκπομπή ALPHA Δημοσκόπηση. Το 60,2% θεωρεί πιθανόν να χάσει τη δουλειά του, ενώ τρομακτικό είναι το ποσοστό των πολιτών που απαντούν ότι έχουν κάνει σημαντικές περικοπές στο ψωμί και το γάλα... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Έρευνα σοκ:Κόβουν από το ψωμί και το γάλα

Διαχύτη είναι η απογοήτευση και η ανασφάλεια των Ελλήνων, όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για την εκπομπή ALPHA Δημοσκόπηση. Το 60,2% θεωρεί πιθανόν να χάσει τη δουλειά του, ενώ τρομακτικό είναι το ποσοστό των πολιτών που απαντούν ότι έχουν κάνει σημαντικές περικοπές στο ψωμί και το γάλα.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 33,1 % των ερωτηθέντων θεωρούν αρκετά πιθανόν να χάσουν τη δουλειά τους τους επόμενους 12 μήνες, ενώ το 27,1% το θεωρεί πολύ πιθανόν.Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις το 8,5% των ερωτηθέντων εμφανίζονται σίγουροι  για την εργασία τους.

 

Την ίδια στιγμή, σοκ προκαλεί το γεγονός ότι το 17,5% των πολιτών έχουν κάνει σημαντικές περικοπές στο ψωμί και το 16,2% στο γάλα.

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.