Επίθεση Τζουμάκα κατά Κασσελάκη: «Φυτευτός» του συστήματος διαπλοκής για να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση κατά του υποψηφίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Στέφανος Τζουμάκας μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στο Kontra24.

Συγκεκριμένα ο κ. Τζουμάκας έκανε λόγο -και μάλιστα αρκετές φορές- για σύστημα διαπλοκής και ολιγαρχίας που εισχώρησε μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό να ελέγξει το κόμμα, έχοντας ως στόχο τη διάσπαση και διάλυσή του.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε: «Εγώ δεν ασχολούμαι με το άτομο αυτό» και τον χαρακτήρισε «φυτεμένο από μια χούφτα ολιγαρχών».

«Το σύστημα της διαπλοκής και των ολιγαρχών της χώρας στηρίζει Κασσελάκη με στόχο την ήττα, τη διάσπαση και τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ. Μια χούφτα ολιγαρχών προμοτάρει τον Κασσελάκη για να εκπληρώσει αυτό τον σκοπό. Υπάρχουν δυνάμεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν τη διάλυση για να δημιουργηθεί νέο κόμμα. Πρόκειται για ένα φαινόμενο μεγάλης παρακμής και υποβάθμισης της πολιτικής. Δεν υπάρχει κατάλληλος για να αναλάβει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε στη συνέχεια.

Σχετικά με τα σενάρια διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του ή της νέου προέδρου, τόνισε πως αυτό είναι «όχι επιθυμία όλων μας, αλλά επιδίωξη κάποιων εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ