Επίθεση Πολάκη κατά δημοσιογράφων – «Μην με αναγκάσετε να σας πω κι εγώ αυτά που σας είπε ο Νταλάρας»

Επίθεση κατά δημοσιογράφων εξαπέλυσε και ο Παύλος Πολάκης, όταν ρωτήθηκε για το πρόσφατο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά εκπροσώπων του Τύπου που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

«Ο δικός σου θείος και ο μπαμπάς είναι περήφανος γι’ αυτό που κάνεις τώρα;» δήλωσε ο Παύλος Πολάκης απευθυνόμενος σε δημοσιογράφο, όταν ερωτήθηκε για το εάν συμφωνεί με την έκρηξη του Γιώργου Νταλάρα κατά δημοσιογράφων. «Μην με αναγκάσετε να σας πω κι εγώ αυτά που σας είπε ο Νταλάρας», είπε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες για τις τριήμερες εργασίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Όταν ερωτήθηκε για την ανάρτηση που είχε κάνει, με την οποία δήλωνε την στήριξή του για τα όσα είπε ο τραγουδιστής, ο Παύλος Πολάκης είπε συγκεκριμένα: «Ο δικός σου θείος και ο μπαμπάς είναι περήφανος γι’ αυτό που κάνεις τώρα; Έλα παλικάρι μου τώρα… Όχι, δεν κάνεις την δουλειά σου γιατί ψάχνεις παραπολιτικά, αυτό κάνεις, τίποτα άλλο. Δεν με ρώτησες κάτι ουσιαστικό γι’ αυτά που έχουν γίνει αυτές τις ημέρες στην ελληνική πολιτική σκηνή;»

.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ