Επίθεση Μαριά στον Στουρνάρα

Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή τις εξελίξεις στο φορολογικό νομοσχέδιο... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Επίθεση Μαριά στον Στουρνάρα

Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή τις εξελίξεις στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Ο αρμόδιος τομεάρχης επί των Οικονομικών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, τόνισε ότι «το φορομπηχτικό νομοσχέδιο επιδεινώνει τη ζοφερή πραγματικότητα και στοχοποιεί τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα».

Ο κ. Μαριάς επεσήμανε ότι ο κ. Στουρνάρας, με τη «μνημονιακή πολιτική του, έχει επιβάλει τέτοιες περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις ώστε οι Έλληνες πολίτες αναγκάζονται να ζουν με πολύ λιγότερα χρήματα».

Επίσης ο τομεάρχης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατηγορεί τον κ. Στουρνάρα ότι με την πολιτική που ακολουθεί «συνεχίζει καθημερινά να στέλνει στην ανεργία χιλιάδες νέους, με αποτέλεσμα η ανεργία στους νέους να έχει φθάσει στο 54%, οι πολίτες που δεν έχουν δουλειά να αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο και το 30% των Ελλήνων να ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας».

 

 

 

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.