Επίθεση Καμμένου σε πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ: Ο “Total blue electric” Κόκκαλης και οι σκληροί δεξιοί – ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή επίθεση στα μέχρι πρότινος στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που στήριξαν την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής όπου συζητείται το πρωτόκολλο κύρωσης της εισόδου της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι “η κυβέρνηση δεν κατάφερε να δημιουργήσει το περίφημο κεντροαριστερό προοδευτικό πρόσημο. Έκαναν προσπάθειες να πάρουν στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι για να γίνει η νέα κεντροαριστερά αλλά η νέα κεντροαριστερά αλλά οι κεντροαριστεροί εκπρόσωποί της είναι η Κατερίνα Παπακώστα, η Έλενα Κουντουρά, ο Τέρενς Κουίκ και οι βουλευτές που προέρχονται από τη σκληρή δεξιά. Πάντα ήταν δεξιότερα και εμού και εκείνων που έχουν μείνει στους ΑΝΕΛ σήμερα. Αυτοί με το δεξιό πρόσημο αποτέλεσαν το αριστερό άνοιγμα και μέσω της ανταλλαγής της καρέκλας με την ψήφο και την συνείδησή τους άλλαξαν την άποψή τους”.

“Ο κ. Κουίκ έλεγε ότι δεν θα ψηφίσουμε τη συμφωνία ποτέ και ήταν και αντίθετος στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και παραμένει Υφυπουργός, ενώ η κ. Κουντουρά που σε δημόσια ομιλία της στην Κρήτη ορκιζόταν ότι ήταν κατά της Συμφωνίας, αντάλλαξε την ψήφο με την καρέκλα”, σημείωσε και πρόσθεσε: “Ο κ. Κόκκαλης, ο λεγόμενος “total blue electric”, μας προέτρεπε στην τελευταία Κ.Ο. να ανατρέψουμε την κυβέρνηση και να πείσουμε τον Μητσοτάκη να κάνει πρόταση μομφής. Παρ’ όλα αυτά προτίμησε κι αυτός την καρέκλα και την ψήφο εμπιστοσύνης”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ