Επιστολή Κακλαμάνη για την προανακριτική

Επιστολή Κακλαμάνη για την προανακριτική

Μείζον θέμα το οποίο πρέπει να συζητηθεί άμεσα τόσο στην Διάσκεψη των προέδρων όσο και στην Ολομέλεια, χαρακτηρίζει τα σημερινά επεισόδια στην Προανακριτική Επιτροπή ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου Ευάγγελο Μεϊμαράκη, κάνει λόγο για συμπεριφορές που ντροπιάζουν τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς τονίζοντας ότι από ορισμένα μέλη της Επιτροπής, έχουν ξεχαστεί οι λόγοι για τους οποίους κινήθηκε η διαδικασία δίωξης κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και έχει συσταθεί η Προανακριτική.

«Φοβούμαι ότι έχουν ξεχαστεί από ορισμένα μέλη της Επιτροπής, που πρωτοστατούν σε πάσης φύσεως ασχήμιες εντός και εκτός αιθούσης όπως συνέβη σήμερα με την άθλια συμπεριφορά τους προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο», επισημαίνει ο κ. Κακλαμάνης και προσθέτει: «Με ευθύνη των μελών αυτών ευτελίζεται κάθε έννοια κοινοβουλευτικής δεοντολογίας και θεσμικής υπευθυνότητας. Οι εργασίες της έχουν καταντήσει πλέον ένα πολυθεματικό σήριαλ που καλύπτει τις ανάγκες σε «φθηνό» πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών αλλά και σε ελαφρά θεματολογία των αναγκών των θερινών επιθεωρήσεων».

«Φοβούμαι, εξ αντικειμένου, τη συγκάλυψη της μεγάλης διαρροής πολλών δισ. ευρώ, νομίμων ή μη καταθέσεων, σε πλείστες όσες τράπεζες του εξωτερικού κατά το κρίσιμο διάστημα 2008-2011», καταλήγει ο κ. Κακλαμάνης.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.