Επίσκεψη του Μπαλάφα στο Σικιαρίδειο – ΦΩΤΟ

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μπαλάφας επισκέφθηκε σήμερα το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, για να παραστεί στην καλοκαιρινή γιορτή και στο παζάρι των χειροποίητων προϊόντων των παιδιών. Τον κ. Μπαλάφα υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Γιώργος Αργυρόπουλος.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Μπαλάφας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε εκπαιδευτικούς και παιδιά, τονίζοντας ότι το Υπουργείο και ο ίδιος προσωπικά βρίσκονται δίπλα στις προσπάθειες και τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους, έτοιμοι να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια τους ζητηθεί.

Ο Υφυπουργός στη συνέχεια παρακολούθησε την αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδιών με πολλά τραγούδια και σκετσάκια εμπνευσμένα από την καθημερινότητά τους.

Την γιορτή παρακολούθησαν επίσης, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κηφισίας-Αμαρουσίου-Ωρωπού Πατέρας Τιμόθεος, ο Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας Στέφανος Κούτρας, ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Γιώργος Μαυρωτάς, ο Δήμαρχος Μελισσίων-Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο Λευτέρης Μαγιάκης δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ