Επεισόδιο στη Βουλή ανάμεσα σε Πιπιλή και Μακρή

Επεισόδιο στη Βουλή ανάμεσα σε Πιπιλή και Μακρή

 

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη συνεδρίαση της επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ανάμεσα στην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή και την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.

Η συνεδρίαση σημαδεύτηκε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, από την αντίδραση της Ραχήλ Μακρή σε διαπίστωση της Φωτεινής Πιπιλή ότι τα πειθαρχικά συμβούλια καθυστέρησαν να ελέγξουν πειθαρχικά και να εκδώσουν αποφάσεις για «λαμόγια στο δημόσιο και παιδεραστές εκπαιδευτικούς».

Οι φωνές της κ. Μακρή προκάλεσαν την αποχώρηση της κ. Πιπιλή και της Νίκης Φούντα (ΔΗΜΑΡ) από την αίθουσα, τη δυσφορία πολλών βουλευτών, αλλά και τις αυστηρές επιπλήξεις από τον Γιώργο Βλάχο που κάλεσε τη βουλευτή «να σταματήσει να δίνει παραστάσεις για τα blogs και τα κανάλια», «να πάει καμία βόλτα» και «να κάνει τη χάρη στη Επιτροπή που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της».

«Εδώ θα μείνω για να σας ενοχλώ», επέμεινε η κ. Μακρή προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή Νίκου Κυριαζίδη (ΝΔ) που της είπε ότι «εδώ είναι κοινοβούλιο και όχι φρενοκομείο».

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ