Επεισόδιο Φουρθιώτη-Αυλωνίτου στον τηλεοπτικό “αέρα” – Ο διάλογος και η μήνυση – ΒΙΝΤΕΟ

Την περασμένη Κυριακή η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, συμμετείχε στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV, “ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ LIVE του Μένιου Φουρθιώτη. Το αντικείμενο της συζήτησης ήταν “H πανδημία της COVID-19” και στο πλατό της εκπομπής βρίσκονται μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Σπύρος Καρανικόλας.

Σε κάποια στιγμή της συζήτησης, άναψαν τα αίματα και η κ. Αυλωνίτου είπε στον Μένιο Φιουρθώτη: Τα λέτε αυτά επειδή πήρατε χρήματα. Πόσα λεφτά πήρατε; 2 εκατ. ευρώ μοιράστηκαν στα κανάλια και τον Τύπο”. Ο παρουσιαστής ζήτησε από την πρώην βουλευτή να ανακαλέσει, αλλά εκείνη δεν το έκανε λέγοντας “Δεν ανακαλώ. Δεν ανακαλώ”.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Φουρθώτης: Ο κ. Πολάκης τι έκανε τόσα χρόνια στο Υπουργείο; Εκτός ότι διόριζε διοικητές με πλαστά στοιχεία θέλετε να μας πείτε τι έκανε;

Αυλωνίτου: Πόσα λεφτά πήρατε; 2 εκατ. μοιράστηκαν στα κανάλια και τον Τύπο και δεν μπορεί να φέρει μονίμους γιατρούς. με δουλεύετε;

Φ: Εσείς θα μας πείτε τι έκανε ο κ. Πολάκης πεντέμιση χρόνια;

Α: Πόσες χιλιάδες ευρώ πήρατε, το κανάλι σας για να λέτε αυτά που λέτε;

Φ: Τι είπε;

Α: Πείτε μου πόσα πήρατε θέλω να μάθω.

Φ: Μισό λεπτό παρακαλώ ανακαλέστε κ. Αυλωνίτου γιατί δεν έχετε βουλευτική ασυλία πλέον.

Α: Δεν ανακαλώ. Δεν ανακαλώ. Κομματοποιείται την κατάσταση.

Δείτε το βίντεο:

Η μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη

Μία ημέρα μετά την εκπομπή, ο Μένιος Φουρθιώτης κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον της Ελένης Αυλωνίτου. Αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σύλληψη της κ. Αυλωνίτου λόγω αυτής της μήνυσης. “Δεν έγινε καμία σύλληψη”

Το enikos.gr επικοινώνησε με την κ. Αυλωνίτου και από το γραφείο Τύπου της, ανέφεραν τα εξής: “Δεν έγινε καμία σύλληψη. Αυτά είναι ψέματα. Η κ. Αυλωνίτου ενημερώθηκε για τη μήνυση, πήγε στο αστυνομικό τμήμα, πήρε το αντίγραφο και έληξε η υπόθεση. Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ