Επεισόδιο από την Ξουλίδου στη συντονιστική επιτροπή των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης: Είστε πολιτικά ζόμπι…

Νέο επεισόδιο στην κόντρα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της Σταυρούλας Ξουλίδου. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης στην οποία τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «εξαϋλώνεται και επιστρέφει με πάταγο στο “πολιτικό τίποτα”».

Η πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων απάντησε μέσω της ιστοσελίδας karfitsa.gr λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είστε πολιτικά ζόμπι, που εύκολα ξεχάσατε και πουλήσατε ό,τι όμορφο είχαμε ξεκινήσει». 

Η ανακοίνωση της συντονιστικής των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης:

«Η απώλεια μιας βουλευτικής έδρας λόγω “αφηρημάδας” και η στέρηση της βουλευτικής αποζημίωσης με την προσμονή κυβερνητικών θέσεων, οδηγεί την αβάσταχτη ελαφρότητα κας Ξουλίδου στη συκοφαντία και τη λασπολογία» αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου η συντονιστική των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης και προσθέτει:

«Εξαϋλώνεται κι επιστρέφει με πάταγο στο “πολιτικό τίποτα” που τη συνάντησαν ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, απ’ όπου και την ανέσυραν. Το δικό μας μήνυμα και ο δρόμος που ανοίξαμε ενέπνευσε κι εμπνέει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.

Ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο από τον οποίο οι “μικρές λακκουβίτσες” που συναντάμε δεν μπορούν να μας κάνουν ν’ αλλάξουμε πορεία».

Η απάντηση της Σταυρούλας Ξουλίδου

«Το γαϊτανάκι (κι είναι μακριά ακόμη οι Απόκριες), που με τέχνη προσπαθείτε να στήσετε γύρω από το πρόσωπό μου με αφήνει παντελώς αδιάφορη» αναφέρει η Σταυρούλα Ξουλίδου σε δήλωσή της στην ιστοσελίδα karfitsa.gr, απαντώντας στη συντονιστική των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης. 

Διαβάστε αναλυτικά την απάντηση:

Κυρίες και κύριοι (τρόπος του λέγειν σας αποκαλώ έτσι).

Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που θα ασχοληθώ μαζί σας. Σας δίνω τον λόγο μου κι εγώ τον κρατώ. Το γαϊτανάκι (κι είναι μακριά ακόμη οι Απόκριες), που με τέχνη προσπαθείτε να στήσετε γύρω από το πρόσωπό μου με αφήνει παντελώς αδιάφορη.

Η “εξαϋλωμένη” και το “πολιτικό τίποτα” όπως με αποκαλείτε βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης μετά από τρεις εκλογικές μάχες δυστυχώς είναι υποχρεωμένη να πέσει στο επίπεδό σας για πρώτη και τελευταία φορά και να σας απαντήσω.

Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το επίπεδο με κερδίσατε κατά κράτος, γιατί είστε επαγγελματίες του είδους. Και μάλιστα καλοπληρωμένοι από τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου κάποιοι εξ υμών, όντας διορισμένοι ως ειδικοί συνεργάτες υπουργού ή κατέχοντας θέσεις σε Δ.Σ. Οργανισμών.

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!!

Στη ρίψη λάσπης δεν έχω καμία τύχη απέναντι σας, γιατί δε ταιριάζει στον χαρακτήρα μου και στην παιδεία μου. Αφήνω τις λασπολογίες και την κακία σας να τις κρίνουν όσοι διάβασαν το λίβελο σας προς το πρόσωπό μου. Σε ανακοίνωση που πρόσφατα σύσσωμοι συνυπογράψατε, επειδή τόλμησα να αμφισβητήσω την ηγεσία των ΑΝΕΛ, που πρόδωσε κάθε λέξη της Ιδρυτικής μας διακήρυξης και του Καταστατικού που όλοι ασπαστήκαμε και υπογράψαμε.

Επιτρέψτε μου λοιπόν, να ανέβω στην κλίμακα που ανήκω, των υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων, που κρίνουν και κάνουν τα μεγάλα βήματα και πάνε μπροστά, εκεί που ανταμώνω με ζωντανούς ανθρώπους, που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν. Εκεί που εσείς δεν μπορέσατε ποτέ να φτάσετε και δεν πρόκειται, γιατί είστε πολιτικά ζόμπι, που εύκολα ξεχάσατε και πουλήσατε ό,τι όμορφο είχαμε ξεκινήσει.

Μεγαλόσταυροι παράγοντες, αυτόκλητοι εξυγειαντές ασχοληθείτε με τα του οίκου σας. Φτάνει τόση λάσπη. Έχετε να αντιμετωπίσετε αγνούς ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και μας ψήφισαν, μια πόλη, έναν ολόκληρο νομό. Τι θα πείτε στους γέροντες γονείς σας που κόβεται η σύνταξή τους;

Τι θα πείτε στους νέους και τα παιδιά σας, που είναι άνεργα και βλέπουν μόνη διέξοδο την μετανάστευση; Τι θα πείτε στον γείτονα που του παίρνουν το σπίτι; (Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη, το θυμάστε;)

Σας αφήνω λοιπόν στο σκοτάδι, που ζείτε και τελειωμό δεν έχει. Χαιρετίσματα στην ηγεσία σας, εγώ κρατάω την ουσία κι ονειρεύομαι.

ΥΓ. Το brand name “Ανεξάρτητοι Έλληνες” μην το επικαλείστε, γιατί είναι πολύ βαρύ όνομα και εσείς πολλοί λίγοι για να το φέρετε».

Διαβάστε επίσης:

Νέα επίθεση της Ξουλίδου στον Καμμένο και υπονοούμενα για εκπομπή του MEGA

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.