Ένταση στην Επιτροπή – “Δεν είμαστε πρόβατα” είπε ο Κυριαζίδης στην Κωνσταντοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε κατά την έναρξη της Επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη να λέει στην Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν είμαστε πρόβατα».

Η πρόεδρος της Βουλής πρότεινε να δοθεί σήμερα ο λόγος στον συντονιστή και τα μέλη της επιτροπής και αύριο να πραγματοποιηθεί κλειστή συνεδρίαση, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος παίρνοντας το λόγο ανέφερε:

«Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση δεσμευθήκατε ότι η σημερινή θα είναι μυστική. Μας προκαταλαμβάνετε για ακόμα μία φορά καλώντας εδώ φορείς εν αγνοία μας. Δεν είμαστε πρόβατα. Θα αποχωρήσω».

«Δεσμευόμαστε από δύο αρχές. Η πρώτη είναι η αρχή της διαφάνειας και η δεύτερη είναι η αρχή της διαφύλαξης του συμφέροντος που αντιπροσωπεύει αυτή η διεκδίκηση. Για να μην διακυβευθεί καμία από τις δύο αρχές το πρότεινα», απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Γιατί δεν το είπατε την προηγούμενη φορά. Ερχόμαστε εδώ, μας προκαταλαμβάνετε και μας φέρνετε προ τετελεσμένων», συνέχισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Ακούστε με και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ενημερωθεί και να συμφωνήσει», του είπε η πρόεδρος της Βουλής και ο κ. Κυριαζίδης απάντησε:

«Συνεχίζετε να προκαλείτε κυρία πρόεδρε. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά του προέδρου. Δεν μπορεί να γίνει ανεκτό».

 

 

Διαβάστε επίσης:

Μητρόπουλος: Βασανίστηκα και εγώ από τις ερωτήσεις της επιτροπής για την ΕΡΤ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μεϊμαράκης στην Κωνσταντοπούλου: Σας είπα ότι με θεωρείτε ζώο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ