“Ένας Σαμαράς μόνο στο γήπεδο”

“Από ό,τι γνωρίζουμε, στο γήπεδο απόψε θα βρίσκεται μόνο ένας Σαμαράς. Ο επιθετικός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου”, δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της καγκελαρίας Γκέοργκ Στράιτερ, ερωτηθείς εάν στο Γκντανσκ θα βρίσκεται απόψε και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για να παρακολουθήσει τον αγώνα μαζί με την γερμανίδα καγκελάριο.Ο Στράιτερ ρωτήθηκε και αν η Άνγκελα Μέρκελ θα αναλάβει μερίδιο ευθύνης αν χάσει η Γερμανία στο αποψινό ματς.

“Το ωραίο σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα είναι ότι έντεκα άτομα προσπαθούν να βάλουν τη μπάλα στο τέρμα και ότι γύρω τους κάθονται ογδόντα εκατομμύρια ομοσπονδιακοί προπονητές”, είπε.

“Πιστεύω θα φορτώνατε στην καγκελάριο, η οποία ήδη κουβαλάει πολλά βάρη, ένα βάρος που δεν της αναλογεί, καθώς είναι μόνο θεατής”. Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν η Άνγκελα Μέρκελ μπορεί να αλλάξει την ημερομηνία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, σε περίπτωση που κερδίσει απόψε και προκριθεί η Γερμανία.

Σήμερα, ωστόσο, ρωτήθηκε εάν με τον ίδιο τρόπο που άλλαξε το πρόγραμμά της σε σχέση με την επίσκεψη στην Ιταλία θα μπορούσε, σε περίπτωση πρόκρισης της Γερμανίας, να αλλάξει και την ημερομηνία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να παρακολουθήσει τον ημιτελικό στην Πολωνία, για να απαντήσει: “Σχετικώς με αυτό δεν θα ήθελα τώρα να κάνω καμιά υπόθεση. Είμαι προσεκτικός, διότι την τελευταία φορά “την πάτησα” και δεν θέλω να ξανακάνω λάθος”, απάντηση, καθώς πριν μερικές ημέρες είχε δηλώσει ότι η Μέρκελ δεν θα παρακολουθούσε τον αγώνα με την Ελλάδα γιατί θα βρισκόταν την ίδια ημέρα στη Ρώμη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ