Εμμένει ο Άκης στην κλήση του ΚΥΣΕΑ

Εμμένει ο Άκης στην κλήση του ΚΥΣΕΑ

Εμμένει στην κλήση των μελών του ΚΥΣΕΑ ο Άκης Τσοχατζόπουλος. “Εδώ έπρεπε να έρθουν όλοι, να υπάρξει έλεγχος, εξεταστική επιτροπή για το σύνολο των μελών του ΚΥΣΕΑ και των υπουργών που ήταν μετά από εμένα μέχρι τέλους”, είπε ο πρώην υπουργός στους δημοσιογράφους, σε διάλειμμα της δίκης.

“Δεν θέλουν να ανοίξουν το θέμα. Το σκάνδαλο που υπάρχει στη Βουλή είναι ότι έφεραν τη σύμβαση για το Σκαραμαγκά όπου η ελληνική κυβέρνηση και το ΚΥΣΕΑ συμφωνούν και αναθέτουν το συγκεκριμένο έργο στα ναυπηγεία, σε συμπαραγωγή με τους Γερμανούς. Αυτό είναι το ζητούμενο”, συνέχισε.

Και κατέληξε: “Εδώ και πολύ καιρό κάνουν όλοι γύρω-γύρω και ψάχνουν είτε δίωξη δική μου για δωροδοκία είτε για ξέπλυμα χρήματος. Το πρόβλημα είναι η έλλειψη συνέχειας της σύμβασης. Η σύμβαση ακυρώθηκε στην πράξη και αυτό είναι το μέγιστο πρόβλημα. Η μεγαλύτερη ζημία του ελληνικού δημοσίου είναι αυτό. Ποιοι είναι υπόλογοι που αυτό το πράγμα δεν έγινε; Αυτοί που δεν ήθελαν να ανοίξει το θέμα πριν από τόσο καιρό στη Βουλή. Δυστυχώς όμως τώρα θα ανοίξουν όλα. Γιατί μόνο η αλήθεια βοηθάει σε αυτή την κατάσταση”.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ