“Εμφύλιος” στο Κίνημα Αλλαγής για το Σκοπιανό…part 2 – H αιχμηρή απάντηση Δανέλλη στον Κωνσταντινόπουλο

”Αήθη” χαρακτηρίζει, με δήλωσή του, ο Σπύρος Δανέλλης, την επίθεση που δέχθηκε από το βήμα της Βουλής από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για τη στάση που έχουν επιλέξει να κρατήσουν στελέχη του κινήματος αλλαγής και απαντά ότι προτιμά να αλλάξει κόμμα, παρά αρχές και πιστεύω. Ο κ. Δανέλλης, σε ό,τι αφορά το «Μακεδονικό», υπογραμμίζει ότι οι προσωπικές του θέσεις είναι δημόσια διατυπωμένες από το 1992.

”Από τα Γιάννενα για τη συμμετοχή μου σε εκδήλωση για το νομοσχέδιο Κλεισθένης Ι, έμαθα για την επίθεση του συναδέλφου Κωνσταντινόπουλου και τις υποδείξεις του για τις πολιτικές μου επιλογές.

Σε ό,τι αφορά το «Μακεδονικό», οι προσωπικές μου θέσεις είναι δημόσια διατυπωμένες από το μακρινό 1992. Οι απόψεις του κόμματος μου «Το Ποτάμι», ταυτόσημες και αταλάντευτες”, δήλωσε ο κ. Δανέλλης και συνέχισε: ”Δεν θα μπορούσα όμως να αφήσω αναπάντητη την αήθη προσπάθεια απαξίωσής μου. Το έχω ξαναπεί: προτιμώ να αλλάξω κόμμα, παρά αρχές και «πιστεύω». Δεν μετακινήθηκα ποτέ από τον χώρο των αρχών της Ανανεωτικής Αριστεράς και του πολιτικού φιλελευθερισμού. Δεν δίστασα ποτέ να υποστηρίξω τις απόψεις μου, όσο μειοψηφικές κι αν ήταν. Έμεινα σταθερός σε αυτές και δικαιώνομαι από τον χρόνο'”.

“Από τον ΣΥΝ έφυγα όταν στράφηκε στην κινηματική και ριζοσπαστική Αριστερά. Με το ΠΑΣΟΚ η σχέση μου μπήκε στο «ψυγείο», όταν ανέλαβε η νέα ηγεσία και η οκταμελής του Ευρω-ομάδα μετατράπηκε σε… μονομελή. Το Ποτάμι ήρθε ως ο φιλόδοξος φορέας που θα κάλυπτε το κενό του προοδευτικού ευρωπαϊσμού. Που λοιπόν έγκειται η αναξιοπρέπεια για την οποία με εγκάλεσε ο «σύντροφος» Οδυσσέας; Με ποια ιδιότητα και γιατί από το βήμα της Βουλής;”, κατέληξε λέγοντας ο κ. Δανέλλης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ