Ελληνοτουρκικά: Δείπνο Δένδια – Τσαβούσογλου με θέα την Ακρόπολη – Διήρκησε 1,5 ώρα

Περίπου 90 λεπτά διήρκησε το ανεπίσημο δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Κυριακής ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας προς τιμήν του Τούρκου ομολόγου του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε εστιατόριο με θέα την Ακρόπολη, ενόψει και της αυριανής τους συνάντησης στο υπουργείο Εξωτερικών.

Στο δείπνο παρακάθισαν, επίσης, οι υφυπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών, Κώστας Φραγκογιάννης και Σεντάτ Ονάλ, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών Θεμιστοκλής Δεμίρης και ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα, Μπουράκ Οζουγκέργκιν.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας

Το πρωί της Δευτέρας στις 10.30 ο Πρωθυπουργός παρουσία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, θα δεχθεί τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Τούρκος ΥΠΕΞ, κομίζει μήνυμα εκ μέρους του Ταγίπ Ερντογάν. Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου στο υπουργείο Εξωτερικών μαζί με τους συνεργάτες τους, τον γενικό γραμματέα Θεμιστοκλή Δεμίρη και τον υφυπουργό Σεντάτ Ονάλ και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες. Και γύρω στη μία και τέταρτο θα γίνουν δηλώσεις των υπουργών στον Τύπο.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ