Ελληνική Λύση για επιστολή Ράμμου: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά

«Η δημοκρατία δεν μπορεί να λειτουργεί με σφραγισμένους φακέλους, κατ’ ιδίαν απαντήσεις και ιδιωτικές συναντήσεις», αναφέρει η Ελληνική Λύση για την επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου.

Παρακολουθήσεις: Επιστολή στους πολιτικούς αρχηγούς και τον πρόεδρο της Βουλής έστειλε ο Χρήστος Ράμμος

«Γι’ αυτό και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή ενημέρωση για το εάν βρισκόταν υπό «παρακολούθηση». Απάντηση ακόμα δεν έχει λάβει.  Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης λοιπόν θα τοποθετηθεί με στοιχεία αύριο από το βήμα της Βουλής.  Φυσικά, «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Εμείς θα συνεχίσουμε να απαιτούμε «άπλετο φως» ώστε να μην αφήσουμε τον «καπνό» να πνίξει τον δημόσιο βίο.

Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ οφείλει να ενημερώσει το κοινοβούλιο, όπως ορίζει το συνταγματικό του καθήκον, για το σύνολο των ευρημάτων της Αρχής», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση έρχεται «κατόπιν εορτής» να μοιράσει κουπόνια τροφίμων

Νωρίτερα το κόμμα είχε εκδώσει ανακοίνωση για την επίσκεψη Τσίπρα στην ΑΔΑΕ, στην οποία έκανε λόγο για επιλεκτική ενημέρωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η «επιλεκτική ενημέρωση» αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι εξίσου καταδικαστέα με την συγκάλυψη. Η υπεράσπιση του πολιτεύματος αφορά κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα. Δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης ή υπόγειων προεκλογικών συνεννοήσεων.

Κάθε πτυχή της υπόθεσης πρέπει να δημοσιοποιηθεί και οι ένοχοι να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη, πέραν κάθε “ασυλίας”, “απορρήτου” και “ακαταδίωκτου”.»

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ