Ελληνική Λύση: «O πρωθυπουργός δεν βρήκε ούτε πέντε λεπτά για να απαντήσει στον προκλητικό Κροάτη Πρόεδρο»

«Δυστυχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν βρήκε ούτε 5 λεπτά εθνικής αξιοπρέπειας για να απαντήσει στον προκλητικό Κροάτη Πρόεδρο» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, για τις δηλώσεις του προέδρου της Κροατίας, Ζόραν Μιλάνοβιτς.

«Έχουν συμπληρωθεί 24 ώρες από την ιταμή πρόκληση του Κροάτη Προέδρου που συνιστούν ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά θέματα της πατρίδας μας και μάλιστα στην λειτουργία της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Σε οποιαδήποτε κυρίαρχη χώρα ο πρωθυπουργός θα είχε ήδη απαντήσει λέγοντας ότι δεν ανέχεται ουδεμία παρέμβαση στην λειτουργία της δικαιοσύνης και αν χρειαστεί, όχι μόνον 100 αλλά εκατοντάδες εμπλεκόμενοι θα συλληφθούν και θα προφυλακιστούν έως ότου εξιχνιαστεί ο φόνος του Έλληνα και εντοπιστεί το σύνολο των φυσικών και ηθικών αυτουργών» αναφέρει η Ελληνική Λύση.

«Δυστυχώς, ο ευρισκόμενος σε “αδιάκοπες διακοπές”, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν βρήκε ούτε 5 λεπτά εθνικής αξιοπρέπειας για να απαντήσει στον προκλητικό Κροάτη, όπως δεν βγήκε για να υπερασπίσει τον Φρέντι Μπελέρη που κρατείται παράνομα στα κάτεργα του Ράμα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ