Ελληνική Λύση: Η τρομοκρατική επίθεση στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στη Δαμασκού συνιστά έγκλημα κατά του Ελληνισμού, της Ορθοδοξίας, της Ανθρωπότητας

«Η τρομοκρατική επίθεση στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Ηλία στην περιοχή Ντουίλεχ της Δαμασκού, στη Συρία, συνιστά έγκλημα κατά του Ελληνισμού, της Ορθοδοξίας, της Ανθρωπότητας», τονίζει η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της. Σημειώνει ότι «είχε προειδοποιήσει ότι η κατάληψη της Συρίας από τον Ισλαμοφασίστα τρομοκράτη Τζολάνι, πειθήνιο όργανο του Ερντογάν, θα είχε ολέθριες συνέπειες για τους Ελληνορθόδοξους της μαρτυρικής χώρας».

Επίθεση αυτοκτονίας στη Δαμασκό: «Απόπειρα υπονόμευσης της εθνικής συνύπαρξης» καταγγέλλει το συριακό ΥΠΕΞ

Παράλληλα το γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει: «Η δήθεν «πολιτισμένη» Δύση αλλά και η κυβέρνηση Μητσοτάκη που “χαιρέτησε” την “κυβέρνηση” Τζολάνι, έχουν αίμα Ελληνορθόδοξων στα χέρια τους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK