Ελληνική Λύση για Μητσοτάκη: Απέδειξε την απόλυτη σύμπλευση του με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ

Βέλη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το ζήτημα των μετεκλογικών συνεργασιών, στρέφει η Ελληνική Λύση με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της ΔΕΘ και ξεκαθαρίζει πως “δεν πρόκειται να «συνεργαστεί» με κανέναν”. 

“Επειδή ο πρωθυπουργός δεν ήταν «έτοιμος» να απαντήσει για το ενδεχόμενο «μετεκλογικών συνεργασιών», η Ελληνική Λύση είναι απόλυτα έτοιμη για να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να «συνεργαστεί» με κανέναν. Αντίθετα ο κύριος Μητσοτάκης απέδειξε την απόλυτη σύμπλευση του με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και την πλήρη αποξένωση τους από τον ελληνικό λαό”, τονίζεται στην ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης και προστίθεται:

“Σύμπλευση στην αναγνώριση της ψευδομακεδονίας και στην προώθηση της ένταξης Σκοπίων και Αλβανίας στην ΕΕ, παρά τις περί του αντιθέτου προεκλογικές διαβεβαιώσεις του Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ο οποίος μάλιστα ξεκαθάρισε ότι θα αλλάξει τον εκλογικό νόμο μόνον εάν το επιθυμεί ο ΣυΡιζΑ! Άλλη μία κωλοτούμπα, «από τον πρωθυπουργό που δεν κάνει κωλοτούμπες» Στήριξη στην αντεθνική δράση της πλειοψηφίας των ΜΚΟ, τις οποίες μάλιστα ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε «υποδειγματικής λειτουργίας»! Σύμπλευση στην «αντιμετώπιση» της ενεργειακής, επισιτιστικής και οικονομικής κρίσης με θεωρίες συνωμοσίας περί «ρωσικής εμπλοκής» αντί της αλλαγής πολιτικής, όπως ακριβώς έκανε ο ΣυΡιζΑ για να προωθήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Δημιουργούν «φανταστικούς εχθρούς» δίνοντας μάλιστα συγχωροχάρτι στην φασιστική Τουρκία, την ώρα που οι Έλληνες υποφέρουν από τις εγκληματικές πολιτικές της κυβέρνησης τις οποίες στηρίζει τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ. Σύμπλευση στο χρηματιστήριο ενέργειας, στην άρνηση εξορύξεων του εθνικού μας πλούτου, στην κατάργηση του λιγνίτη, που εκτίναξαν τους λογαριασμούς ρεύματος, καυσίμων και φυσικού αερίου σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις”.

Η ανακοίνωση καταλήγει με την επισήμανση: “Η Ελληνική Λύση ως μία γροθιά, θα συνεχίσει να υπηρετεί το εθνικό και όχι το κομματικό συμφέρον, σε αντίθεση με τη ΝΔ. Όσοι λοιπόν σκοπεύουν να αναζητήσουν «αποστάτες» για να παραμείνουν στην καρέκλα, ας ψάξουν στους όμορους πολιτικούς τους χώρους και όχι στην Ελληνική Λύση”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ