Έλληνας βουλευτής αποκαλύπτει: Αν ήμουν νεότερος θα πήγαινα στο Survivor

«Ναι» στο Survivor μπορεί να έλεγε, εάν ήταν λίγο νεότερος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υφυπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, ο κ. Παναγιωτόπουλος ρωτήθηκε για την περίοδο που ήταν αθλητής πόλο για το αν θα συμμετείχε στο Survivor.

Σε ερώτηση με αφορμή τον πολίστα Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος συμμετείχε στο Survivor, για το εάν θα συμμετείχε στο παιχνίδι επιβίωσης, ο κ. Παναγιωτόπουλος απάντησε: «Ο αθλητισμός για μένα είναι τρόπος ζωής. Προσπαθώ να γυμνάζομαι δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Όταν ήμουν μικρός, είχα ασχοληθεί με τον υγρό στίβο και μάλιστα είχα και πάρα πολλές επιτυχίες στην κολύμβηση και στην υδατοσφαίριση. Είχα φτάσει να είμαι μέλος των μικρών εθνικών ομάδων πόλο, όμως, για να συνεχίσω και να εξελιχθώ, θα έπρεπε να μεταγραφώ σε μία από τις μεγάλες ομάδες του κέντρου. Επέλεξα να μην δεχτώ τις προτάσεις που είχα, γιατί είχα προσανατολιστεί στις σπουδές μου εκείνη την εποχή. Συνέχιζα να παίζω πόλο με την παρέα μου, στην Καβάλα, για αρκετά ακόμα χρόνια ερασιτεχνικά».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της ΝΔ συμπλήρωσε: «Οι πολίστες έχουν ειδικές αντοχές, μεταξύ άλλων, και για να αντέχουν στο “ξύλο” κάτω από το νερό. Το πόλο είναι ένα πάρα πολύ απαιτητικό σπορ και ο πολίστας πρέπει να προπονείται διαρκώς πολύ σκληρά. Το φαινόμενο “Survivor” δεν με άφησε και εμένα ασυγκίνητο και δεν έχω κανέναν λόγο να το κρύψω. Αν ήμουν λίγο μικρότερος, ίσως να σκεφτόμουν να συμμετάσχω. Νομίζω ότι θα πήγαινα και καλά στα αθλήματα, όμως η πείνα θα ήταν όντως μεγάλο πρόβλημα».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.