Εκτός κυβέρνησης το ΠΑΣΟΚ;

Εκτός κυβέρνησης το ΠΑΣΟΚ;

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις εντός του ΠΑΣΟΚ που ζητούν από τον Eυάγγελο Βενιζέλο να μην μπει στην κυβέρνηση αν και όποτε γίνει ανασχηματισμός.  Και στις δύο κομματικές συνεδριάσεις σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες αλλά και στην Αθήνα σήμερα το απόγευμα που θα συγκεντρωθούν οι Νομαρχιακές επιτροπές του κόμματος, το θέμα που τίθεται απ όλους είναι αυτό ακριβώς: Να μην συμμετέχει ενεργά το ΠΑΣΟΚ με υπουργούς στην κυβέρνηση του κ. Σαμαρά.

Αυτό αυτομάτως οδηγεί σε προβλήματα στη συνοχή της κυβέρνησης και στον κ. Σαμαρά προσωπικά, αλλά και στον Φώτη Κουβέλη και κάτι τέτοιο φαίνεται τελικά να υιοθετεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Αλλάζει στρατηγική, και δείχνει ότι τελικά θα ακούσει όλες αυτές τις φωνές και δεν θα μπει στην κυβέρνηση.

Τουλάχιστον κάτι τέτοιο αντιλαμβάνονται συνομιλητές του κ. Βενιζέλου που μεταφέρουν ένα παρόμοιο κλίμα. Το τι θα γίνει στο τέλος θα δείξει. Να σημειώσουμε πως αν συμβεί τελικά κάτι τέτοιο, ο πρώτος που του το είχε θέσει από την αρχή, ήταν ο Κώστας. Σκανδαλίδης, που θα φανεί αν θα δικαιωθεί η όχι για την συγκεκριμένη άποψή του.

 

Πηγή:egiakoumis.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ