Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στις 23:00 θα ανακοινωθεί το 60% των αποτελεσμάτων – Τι λένε στο επιτελείο Κασσελάκη

Στις 23:00 θα γνωρίζουμε τον νέο ή την νέα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Η εσωκομματική εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 21:00 καθώς πήρε μία ώρα παράταση. Η παράταση μίας ώρας -σε όλες τις κάλπες που έχουν στηθεί ανά τη χώρα- κρίθηκε απαραίτητη λόγω της συνεχιζόμενης συμμετοχής των ψηφοφόρων στην εκλογική διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στις 23:00 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα με ενσωμάτωση τουλάχιστον στο 60%, ως εκ τούτου το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρχει καθαρή εικόνα για τον νέο αρχηγό. Στη συνέχεια, πιθανότατα θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα.

Στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη επικρατεί πανηγυρικό κλίμα και μεταφέρουν την εκτίμηση ότι ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά σε ψήφους και ότι τα αποτελέσματα θα δείξουν καθαρή νίκη επί της Έφης Αχτσιόγλου με ποσοστό τουλάχιστον 55%.

Πάντως, συνεργάτες και των δύο πλευρών, επισημαίνουν πως τα έως τώρα αποτελέσματα αφορούν κυρίως σε εκλογικά τμήματα της περιφέρειας, οπότε περιμένουν τα στοιχεία από μεγάλες πόλεις για να κάνουν μια ασφαλή εκτίμηση.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ