Εκλογές 2023: Το σποτ του Κυριάκου Βελόπουλου σε… Γραμμική Β’

Ένα διαφορετικό προεκλογικό σποτ με μηνύματα στη… Γραμμική Β’, την παλαιότερη διατηρημένη μορφή γραπτού ελληνικού λόγου που γνωρίζουμε, έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Λύση, ενόψει των εκλογών.

«Είμαστε Έλληνες, που ερχόμαστε από την Ελλάδα, το λίκνο του πολιτισμού. Τέχνες, γράμματα, επιστήμες. Είναι δικό μας δημιούργημα. Είμαστε Έλληνες. Εμείς δώσαμε όνομα στην Ευρώπη και γλώσσα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτή την Ελλάδα οραματιζόμαστε. Πρώτοι στον κόσμο. Είμαστε Έλληνες και υπογράφουμε ελληνικά. Δεν δεσμευόμαστε απλά, είμαστε σίγουροι ότι θα ξαναγίνουμε πρώτοι. Το υπογράφουμε με την πρώτη γραφή του πολιτισμένου κόσμου, την ελληνική» αναφέρεται στο σποτ, ενώ στο τέλος ακούγεται ο Κυριάκος Βελόπουλος να λέει: «Ψηφίζουμε Ελληνική Λύση για τη δική μας Ελλάδα».

«Το καλύτερο προεκλογικό, σποτ των τελευταίων δεκαετιών, μόνο για Έλληνες! Δείτε δύο λεπτά και θα ανατριχιάσετε, θα δακρύσετε, πραγματικά! Προσφορά στην Ελλάδα και στον πολιτισμό της! Ελληνική λύση το μοναδικό πραγματικά, ελληνικό, πατριωτικό, κόμμα της Βουλής!» γράφει ο Κυριάκος Βελόπουλος στο Twitter.

Δείτε το σποτ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ