Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης για Κατρούγκαλο: Δεν έκανε λάθος, είναι το κρυφό σχέδιό τους

Στις δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου σχετικά με τον συντελεστή των ασφαλιστικών κρατήσεων για τους ελεύθερους επαγγελματίες που προκάλεσαν «θύελλα» αντιδράσεων αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι «όσα είπε ο αποσυρθείς από την εκλογική μάχη πρώην υπουργός αποτελούν κυρίαρχες απόψεις στον ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε:

«Να δούμε τι είχε γίνει στο παρελθόν. Το 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας είχε αποκαλύψει τι θα έκανε με τον νόμο Κατρούγκαλου, που τσάκισαν τη μεσαία τάξη. Τα πιστεύουν βαθιά αυτά, δεν έκανε λάθος. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτές οι απόψεις είναι κυρίαρχες στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι το κρυφό τους σχέδιο».

Για τον Διονύση Σαββόπουλο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στον Διονύση Σαββόπουλο και τα σχόλια που δέχτηκε μετά τη στήριξή του στη ΝΔ.

«Ο Μάνος Χατζηδάκις που επίσης είχε στοχοποιηθεί από τον αυριανισμό είχε πει ότι ψηφίζω ΝΔ γιατί είναι το μόνο κόμμα που μου επιτρέπει να το βρίζω. Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε με τον Διονύση Σαββόπουλο, είναι ολόκληρη φιλολογία τοξικότητας. Ο Διονύσης Σαββόπουλος είπε απλά την άποψή του και στοχοποιήθηκε με χυδαίο τρόπο».

Ο Πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι «δεν απάντησα σε καμία προσωπική προσβολή, γκρίζα βίντεο. Αποφάσισα να μιλήσω για το μέλλον. Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει χάος. Είναι μια διαφορετική αντίληψη για το πως πρέπει να ασκείται η πολιτική. Η σύζυγός μου στοχοποιήθηκε με τρόπο χυδαίο και δεν τα ξεχνάω αυτά. Η απόσταση με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μικραίνει, μεγαλώνει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ