Εκλογές 2023 – Γιάννης Μπαλάφας: «Τιμή και δόξα η συνεργασία μας με τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ»

Την ευαρέσκειά του για την συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛ. του Πάνου Καμμένου εξέφρασε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  στον Νότιο Τομέα Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η φράση του «Τιμή και Δόξα» την οποία χρησιμοποίησε για να περιγράψει πόσο καλή ήταν η εν λόγω συνεργασία. «Τιμώ τη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο. Επί μια τετραετία λειτούργησε θαυμάσια», είπε ο κ. Μπαλάφας.  Έκανε την αναφορά, μιλώντας για το ζήτημα των μετεκλογικών συνεργασιών, που έχει πάλι ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Μπαλάφας είπε   μεταξύ άλλων ότι η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛ. ήταν πολύ έντιμη και ότι επί τέσσερα χρόνια δεν δημιουργήθηκε κανένα ζήτημα, με εξαίρεση την διαφωνία για την συμφωνία των Πρεσπών.

Φυσικά, και όπως ήταν αναμενόμενο, οι άλλοι καλεσμένοι στη εκπομπή διερωτήθηκαν αν αυτή η τόσο κατηγορηματική θέση του κ. Μπαλάφα, σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενδεχομένως ετοιμάζεται τώρα για να συγκυβερνήσει με τον Κυριάκο Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο μετά το 16.20:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ