Εκλογές 2023 – Φίλης: Αιχμές για νοθεία μέσω Predator και εμβολίων – Άγρια κόντρα με Χατζηδάκη

Για την ψηφιακή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της οποίας θα καταγράφονται και θα επαληθεύονται τα αποτελέσματα στις εκλογές της Κυριακής μίλησε ο Νίκος Φίλης και ξέσπασε καβγάς με τον Κωστή Χατζηδάκη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο MEGA και απαντώντας σε ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του συγκεκριμένου συστήματος θα αμφισβητήσει τα αποτελέσματα, απάντησε ότι «έγιναν περίεργα πράγματα με το Predator. Παίρνουμε τα μέτρα μας. Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι αδίστακτη και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

Ο ίδιος τόνισε ότι «δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε τίποτα. Θέλουμε να πάρουμε τα μέτρα μας να μην συμβεί τίποτα. Και θα τα πάρουμε. Παντού θα υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι και παντού θα υπάρχει μια δική μας δυνατότητα ελέγχου των αποτελεσμάτων…».

Ο κ. Φίλης υποστήριξε ακόμη ότι «δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία έχει αποδείξει ότι με το Predator έχει κάνει μια ιστορία, μία συνωμοσία σε βάρος των δικαιωμάτων των πολιτών και έχει χρησιμοποιήσει ακόμη και την ειδοποίηση του εμβολίου».

Η τοποθέτηση Φίλη προκάλεσε την αντίδραση του Κωστή Χατζηδάκη και την παρέμβασή του. «Θα χρησιμοποιήσει η ΝΔ τα εμβόλια για να αλλάξει τα ψηφοδέλτια στις κάλπες; Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Φίλης είπε ότι στόχος της Κουμουνδούρου είναι να διασταυρώνει τα στοιχεία που θα βγάζει το υπουργείο και ό, τι δεν είναι ακριβές θα το καταγγείλουν.

«Θα κάνουμε ένσταση αν χρειαστεί και το υπουργείο είναι υποχρεωμένο να την εξετάσει» ανέφερε.

Η κόντρα με τον κ. Χατζηδάκη συνεχίστηκε, καθώς ο Νίκος Φίλης τον αποκάλεσε «ανδρείκελο» και ο Κωστής Χατζηδάκης απάντησε ότι δεν περίμενε από εκείνον να πέσει τόσο χαμηλά.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ