Εκλογές 2023: Debate Πιπιλή – Τζουμάκα στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα, σε ένα debate η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή και ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Τζουμάκας.

«Σε σχέση με τα σοβαρά προβλήματα που πρέπει να κρίνουν τις εκλογές δεν έχουν καμία ιδιαίτερη αξία. Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να περάσουμε στα μεγάλα θέματα που απασχολούν την χώρα και την επόμενη των εκλογών, γιατί αυτά είναι περιορισμένης σημασίας. Αυτή είναι η γνώμη μου» απάντησε ο κ. Τζουμάκας ερωτηθείς για την απόφαση του Αρείου Πάγου για το κόμμα του Κασιδιάρη. «Πολύ μικρής σημασίας, εδώ κρίνονται οι εκλογές και ότι η ΝΔ θα πάει στην αντιπολίτευση γιατί ο Μητσοτάκης απέτυχε».

Η κ. Πιπιλή σχολίασε πως «ακούγοντας τους ισχυρισμούς του κ. Τζουμάκα, ότι η συνωμοσιολογία και ο τραμπισμός διακρίνει την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ».

«Συγκυβέρνηση με σύνολο ακροδεξιών έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός ενθυμείται με ποιους συνεργάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι χαρακτηρισμοί ότι η δεξιά χρειάζεται ψήφους πέφτει στο κενό» πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ