Εκλογές 2023: Debate Παπαθανάση – Παππά στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, σε ένα debate ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και υποψήφιος με τη ΝΔ, Νίκος Παπαθανάσης και ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

«Είμαστε πριν από τις εκλογές και αυτό που μένει να ακούσουν οι συμπολίτες μας είναι την πρόταση του καθενός» δήλωσε ο κ. Παπαθανάσης.

«Το ποιος θα είναι πρωθυπουργός θα το αποφασίσει ο λαός. Η αυτοδυναμία της ΝΔ έχει απομακρυνθεί. Στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα αυτή την άποψη την υποστηρίζουν μόνο στελέχη της ΝΔ. Ο λαός μπορεί να δώσει στη χώρα σταθερότητα» σχολίασε ο κ. Παππάς. «Ο κ. Ανδρουλάκης έχει κάθε δικαίωμα να έχει την άποψη ότι δεν θέλει πρωθυπουργό τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη. Αυτή η άποψη όμως θα διυλιστεί, δεν θα είναι στον αέρα. Ο κ. Ανδρουλάκης και ο κ. Τσίπρας θα προσέλθουν στο μετεκλογικό τραπέζι των συζητήσεων με το βάρος και το εκτόπισμα όχι της δικής τους βούλησης, αλλά αυτής του λαού. Αυτό θα μετρήσει» πρόσθεσε.

«Πρέπει να λέμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Ο κ. Παππάς είπε ότι μετά τις εκλογές αυτά που λέμε μπορεί να αλλάξουν. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι ψηφίζει» ανταπάντησε ο κ. Παπαθανάσης. «Κάναμε την πρόταση να πάμε τα προγράμματά μας να κοστολογηθούν. Γιατί να μην πάμε σε μια εποχή, που να συμφωνήσουμε έναν φορέα με τον ΣΥΡΙΖΑ και να γνωρίζει ο κόσμος τι ακριβώς είναι όσα προτείνουμε. Έχει περάσει μεγάλη ταλαιπωρία ο κόσμος από μη κοστολογημένα προγράμματα».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ