Εκλογές 2023 – Debate Μιχαηλίδου – Μπαλάφα στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα, σε ένα debate η υποψήφια με τη ΝΔ, Δόμνα Μιχαηλίδου και ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας.

Η κ. Μιχαηλίδου είπε αρχικά «η νεολαία είναι το αύριο του τόπου μας, όλα τα κόμματα και η ΝΔ θέλουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της. Η στέγαση και η εύρεση μιας καλοπληρωμένης θέσης εργασίας είναι από τα βασικά προβλήματα».

Ο κ. Μπαλάφας ανέφερε «ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η αύξηση των ενοικίων υπάρχει, αλλά υπάρχει γιατί η οικονομία πάει καλά. Έχουμε ένα ράλι στα ενοίκια, με επιβάρυνση μέχρι και 35%. Η οικονομία πάει καλά όταν καλύπτει τις ανάγκες του κόσμου και στην προκειμένη περίπτωση των νέων ανθρώπων και όχι όταν ενθαρρύνεται η αισχροκέρδεια και στον τομέα αυτόν».

«Διέτρεξα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ήλπιζα ότι τα τελευταία 4 χρόνια για το καλό του τόπου θα είχαν διαμορφωθεί κάποιες προτάσεις, ιδέες, επεξεργασμένες θέσεις. Στο κομμάτι που εγώ γνωρίζω καλά, το κοινωνικό, οι προτάσεις δεν είναι καλά επεξεργασμένες και τεκμηριωμένες» σχολίασε η κ. Μιχαηλίδου.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ανταπάντησε «δυστυχώς στη χώρα μας έχουμε την πρωτιά στην ανεργία των νέων».

Ακούστε το ηχητικό:

ΜΕΡΟΣ Α

ΜΕΡΟΣ Β

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ