Εκλογές 2023: Debate Κυρανάκη – Χρηστίδη στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα, σε ένα debate οι δύο υποψήφιοι στον Νότιο Τομέα Β’ Αθήνας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης με τη ΝΔ και Παύλος Χρηστίδης με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

«Θεωρώ ότι ο κ. Μητσοτάκης ευνοείται από την παρουσία του κ. Τσίπρα στην αξιωματική αντιπολίτευσης και υπάρχει ένα τανγκό της καταστροφής» σχολίασε ο κ. Χρηστίδης. «Ο Πρωθυπουργός κατηγορούσε όλους τους υπόλοιπους για λεφτόδεντρα και έχει παρουσιάσει το πρόγραμμά του και χθες ως άλλος “Μαυρογιαλούρος” μοιράζει κι άλλα λεφτά. Αν τα δίναμε εμείς, θα μας κατηγορούσε για λαϊκισμό και τώρα που το κάνει ο κ. Μητσοτάκης το παρουσιάζει ως κοινή λογική» πρόσθεσε.

Ο κ. Κυρανάκης ανταπάντησε «η σεναριολογία έχει εξαντληθεί διότι σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα έχουμε το αποτέλεσμα της κάλπης. Με βάση τους αριθμούς των δημοσκοπήσεων από ότι φαίνεται και την πρόθεση όπως είπε ο κ. Χρηστίδης ότι δεν θα συνεργαστούν με κανέναν, η χώρα θα οδηγηθεί σε νέες εκλογές με ενισχυμένη αναλογική και εκεί είμαι αισιόδοξος ότι θα προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ