Εκλογές 2023: Debate Αγγελόπουλου – Παπαδόπουλου στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα, σε ένα debate ο υποψήφιος με τη ΝΔ Μιχάλης Αγγελόπουλος και ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Παπαδόπουλος.

«Το ισχυρό ποσοστό που θα εξασφαλίσει η ΝΔ στις 21 Μαΐου θα είναι ο οδηγός των εξελίξεων» σχολίασε αρχικά ο κ. Αγγελόπουλος.

«Ο Πρωθυπουργός έχει αλλάξει τόσες φορές στάση σε σχέση με το τι θα κάνει με το βράδυ της 21ης Μαΐου. Αν θα πάρει την εντολή, αν θα την αξιοποιήσει, με ποιους θα συνομιλήσει. Τελευταία είπε ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί» είπε ο κ. Παπαδόπουλος. «Αν η ψαλίδα είναι τόσο μεγάλη όσο δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, προσωπικά εκτιμώ ότι οι δεύτερες εκλογές θα είναι πιο εύκολες από τις πρώτες. Εκεί μπορεί να δείτε το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ να κάνει την έκπληξη ακόμα και σε σχέση με το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου» πρόσθεσε.

Ο κ. Αγγελόπουλος ανέφερε πως «γέφυρες επικοινωνίας πρέπει να υπάρχουν μεταξύ των κομμάτων. Η ΝΔ χρησιμοποιεί όποιο πολιτικό μέσο μπορεί για να την υπερψηφίσει το κοινό».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ