Εκ νέου στον ανακριτή

Ανοίγει σήμερα ο κύκλος των συμπληρωματικών απολογιών από τους προφυλακισμένους για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, στην οποία εμπλέκεται ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ενώπιον του ανακριτή της υπόθεσης Άκη Τσοχατζόπουλου απολογούνται συμπληρωματικά τέσσερις εκ των επτά προφυλακισμένών για πράξεις νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ο αρμόδιος ανακριτής  Γ. Μαλλής κάλεσε σήμερα ενώπιόν του τους Νίκο Ζήγρα, εξάδελφο του πρώην υπουργού, την Αρετή Τσοχατζοπούλου, κόρη του “πρωταγωνιστή” της υπόθεσης, τον επιχειρηματία Αστέριο Οικονομίδη και τη λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.

Οι τέσσερις κρατούμενοι μετήχθησαν με κλούβα λίγο μετά τις 9 το πρωί και ήδη ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται ο Ζήγρας που πριν λίγο καιρό έδωσε στοιχεία στην ανάκριση για την πορεία του λεγόμενου “μαύρου χρήματος” και την εμπλοκή και άλλων προσώπων.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο θα μεταχθούν για συμπληρωματικές απολογίες ο πρώην υπουργός, η σύζυγός του Βίκη Σταμάτη και ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης.  

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ