Ειδικό Δικαστήριο: Η δήλωση των συνηγόρων υπεράσπισης του Νίκου Παππά για την κατάθεση Λιανού

Με την  κατάθεση του μάρτυρα Αντώνη Λιανού συνεχίστηκε σήμερα η ακροαματική διαδικασία στο Ειδικό Δικαστήριο, για τη δίκη του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά. Μετά την διαδικασία, οι συνήγοροι υπεράσπισης Β. Γεωργακόπουλος, Θ. Μαντάς και Γ. Μαντζουράνης έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
«Ένας ακόμα μάρτυρας, ο κ. Αντώνης Λιανός, υψηλόβαθμο στέλεχος της CCC, κατέθεσε πως δεν είδε και δεν άκουσε Ν. Παππά στη συνεργασία Χούρι – Καλογρίτσα.  Όπως δήλωσε, «δεν έχω καμία γνώση περί συμμετοχής του», «δεν τον γνωρίζω προσωπικά, δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί του, ουδέποτε τον είδα στα γραφεία της (σ.σ. λιβανέζικης) εταιρείας».
Ο κ. Λιανός αναφέρθηκε σε συναντήσεις των δύο μερών (πλευρά Χούρι και πλευρά Καλογρίτσα), πολλούς μήνες μετά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, στην οποία συμμετείχε (και) ως μεταφραστής, όπου συζητήθηκε το πως θα επιστραφεί το δάνειο των 3 εκατ. ευρώ από τον κ. Καλογρίτσα στην πλευρά Χούρι.  Η επιχειρηματική διαφορά και η αστική αντιδικία μεταξύ των κυρίων Καλογρίτσα και Χούρι και η απουσία εμπλοκής του κ. Ν. Παππά επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ