Ευχές Δρίτσα προς τα πληρώματα που επιχειρούν στις Οινούσσες

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κυβερνήτη του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΠΑΘ090 Πλωτάρχη κ. Σπυρίδωνα Κρουστάλη και με τον κυβερνήτη του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΠΑΘ080 Υποπλοίαρχο Αργύριο Φραγκούλη, κυβερνήτες των δύο σκαφών που επιχειρούν στην περιοχή των Οινουσσών Χίου.

Ο θπουργός εξέφρασε στους δύο κυβερνήτες και στα πληρώματα τα συγχαρητήρια του και την εκτίμηση της κυβέρνησης για το υψηλό φρόνιμα, τον επαγγελματισμό, τη ψυχραιμία και την αποτελεσματικότητα, με την οποία ανταποκρίνονται στην υψηλή αποστολή τους.

Ο υπουργός απευθυνόμενος στους δύο κυβερνήτες, τους είπε ότι «αυτήν την ώρα που όλος ο ελληνικός λαός εμπνέεται από το μήνυμα της ανάστασης, εσείς μας εμπνέεται με την αφοσίωση σας στην αποτελεσματική υπεράσπιση των θαλασσίων συνόρων στην περιοχή των Οινουσσών. Σας ευχαριστούμε εκ μέρους όλου του Ελληνικού λαού».

Ο υπουργός ευχήθηκε στους κυβερνήτες, σε όλα τα μέλη των πληρωμάτων και στις οικογένειες τους Καλή Ανάσταση.

Επισημαίνεται τέλος ότι όλες αυτές τις μέρες το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και ο ίδιος ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος, Σταμάτιος Ράπτης βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους κυβερνήτες και τα πληρώματα των σκαφών, που επιχειρούν στο Αιγαίο και ιδιαίτερα αυτών που επιχειρούν στην περιοχή των Οινουσσών Χίου.

Διαβάστε επίσης:

Το μήνυμα Δρίτσα στους Έλληνες ναυτικούς για το Πάσχα

Το Λιμενικό διαψεύδει το επεισόδιο στη νήσο Παναγιά

Πηγές από το Πεντάγωνο: Δεν παρενόχλησαν οι Τούρκοι τη λειτουργία στη νήσο Παναγιά

Ασύλληπτη τουρκική πρόκληση – Επιχείρησαν να διακόψουν τη λειτουργία στη νήσο Παναγιά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ