Έδωσε εξηγήσεις για την αργοπορία το ΣΔΟΕ

Έδωσε εξηγήσεις για την αργοπορία το ΣΔΟΕ

Διευκρινίσεις για έρευνα ΣΔΟΕ σχετικά με τους λογαριασμούς συγγενών του Γ. Παπακωνσταντίνου έδωσαν τα στελέχη του στην Προανακριτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Παναγιώτης Μαντούβαλος, αρμόδιο στέλεχος του ΣΔΟΕ για τον έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ, όσο και ο Χαράλαμπος Σγουρός, χειριστής της λίστας ανέφεραν ότι καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθεί το συντομότερο, η έρευνα για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των τεσσάρων συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου.

Όπως είπε ο κ. Μαντούβαλος, την προηγούμενη εβδομάδα έγινε συνάντηση στελεχών του ΣΔΟΕ με κλιμάκιο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών κατά την οποία εξετάστηκαν τρόποι για την αποτελεσματικότερη επεξεργασία των στοιχείων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τόσο ο κ. Μαντούβαλος όσο και ο κ. Σγουρός ανέφεραν στα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής ότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί αυτή τη στιγμή το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για να ολοκληρωθεί η έρευνα και να συνταχθεί ένα αναλυτικό και ουσιαστικό πόρισμα.

Αύριο στην Προανακριτική Επιτροπή έχει κληθεί να καταθέσει η Μαρία Παντελή το όνομα της οποίας εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ σε λογαριασμό ύψους 550 εκ. δολαρίων.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.