Δύο “ξένοι” στο ίδιο κόμμα

Δύο “ξένοι” στο ίδιο κόμμα

Της Μαριτίνας Ζαφειριάδου

Στα άκρα έχει οδηγηθεί η κόντρα μεταξύ του κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Μουλόπουλου και του συνεργαζόμενου βουλευτή του κόμματος Πέτρου Τατσόπουλου. Καθώς ο Β. Μουλόπουλος είναι πολύ κοντά στην ηγεσία του κόμματος και προαλείφεται για του ομίλου κομματικών ΜΜΕ που συγκροτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι λίγοι όσοι θεώρησαν ότι έπαιξε απλώς τον ρόλο του… λαγού της ηγεσίας. Ο πόλεμος στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ γρήγορα γενικεύτηκε. 

Εσχάτως, μεταφέρεται από τη Βουλή στην Κουμουνδούρου και τούμπαλιν, με τα καλύτερα «σόου» πάντως να δίνονται στα τηλεοπτικά στούντιο ή στα social media, προκαλώντας σε κάθε περίπτωση πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που επιχειρεί να εμφανιστεί ως η εναλλακτική λύση για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ηδη, στην τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος δύο στελέχη -ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας και ο «σκιώδης» υπουργός Εργασίας Αλέξης Μητρόπουλος- εισηγήθηκαν την διαγραφή του Π. Τατσόπουλου. Το θέμα παραπέμφθηκε στο προεδρείο της Κ.Ο. -αφού ο βουλευτής, ως μη μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα της Πολιτικής Γραμματείας- που προς το παρόν αποφάσισε να μην προχωρήσει σε διοικητικά μέτρα. Προς το παρόν…

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ